MIKKEL WENDELBOE

Mikkel Wendelboe er 30 år, fra Nordsjælland og uddannet i Kommunikation fra Roskilde Universitet. Men spørger du ham direkte, så beskriver han prompte sig selv som fortæller. Fortæller af alt imellem himmel og jord. Historier for alle, der vil høre. Og forklarer, at han bare er en knægt på jagt efter sjov. Drevet af en lyst til at finde på, der har været kronisk siden barnsben.

 

Forfatter, tv-vært, redaktør, adrenalinjunkie, journalist, kame¬rasvinger, overtænker, satiriker og fantast står det mundret på hans visit¬kort, og det er meget at nå for en ung mand, der sideløbende har taget sin fascination for dinosaurer med sig igennem livet. Når der ikke lige grifles på papir, så er det motocross-sporten, der har Mikkels udelte interesse. Udøver, kommentator, pressechef, fotograf, videomager og med eget blad. Og hører du til dem, der søger sportskanalerne på tv, har Mikkel også sit eget tv-program på TV3 Sport, ligesom han kommenterer for Danmarks Radio og SBS Discovery Media. Alt sammen noget, der bekræfter, at benzinen flammer i blodet på ham på lige fod med lysten til at fortælle.

”At kunne sætte pris på fantasi burde ikke være begrænset til, hvem du er, hvad du synes om, eller hvordan du ser ud. Vi lever i et samfund, hvor normer og fordomme dikterer, hvem der kan gøre hvad og hvorfor. Det er noget af det, jeg oftest møder. Lad os sammen kæmpe for at nedbryde disse. Hver og en. Bøger er for alle, til alle sammenhænge og for alle aldre. Uanset hvem du er. Lad os sprede det budskab. Fantasi er fantastisk”.